wij

... tonen interieurs op hun allermooist. De bezielde, inspirerende binnenkijkers die wij met veel aandacht fotograferen worden gepubliceerd in magazines in binnen- en buitenland.

onze klanten & collega’s

Wij werken voor veel uiteenlopende klanten. Solo, met elkaar of andere gepassioneerde collega’s. Van print tot online, van magazines tot merken. We werken ook graag met of voor jou! 

Behind the scenes bij De Binnenkijkers. Caroline Coehorst & Jeske Weel
ons verhaal

De Binnenkijkers

... is een team van bladenmakers wat elkaar meer dan 20 jaar goed kennen, graag samenwerken en een grote passie voor binnenkijken delen. Een team met decennialange ervaring in fotografie, beeld, tekst en styling op het gebied van interieur en lifestyle. We maken hoogwaardige producties, kant-en-klaar om te publiceren, desgewenst inclusief tekst. Dat doen we voor publieksbladen als VT Wonen, Flow maar ook voor sponsored magazines zoals Marmoleum Magazine en andere commerciële opdrachtgevers. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen doen op gebied van binnenkijken!

Bekijk ons werk

Via agenten

wij zijn trots op

Boek Vintage +
interieur

Een 248 pagina's tellende vintage-stijlengids met 17 inspirerende interieurs, tips & tricks van restauratoren en slimme ideeën van vintage verzamelaars.

No posts were found for provided query parameters.

No posts were found for provided query parameters.