wij

... tonen interieurs op hun allermooist. De bezielde, inspirerende huizen die wij met veel aandacht fotograferen worden gepubliceerd in magazines in binnen- en buitenland.

d

onze klanten & collega’s

Wij werken voor veel uiteenlopende klanten. Solo, met elkaar of andere gepassioneerde collega’s. Van print tot online, van magazines tot merken. We werken ook graag met of voor jou! 

ons verhaal

De Binnenkijkers

... is een team van bladenmakers die elkaar meer dan 20 jaar goed kennen en graag samenwerken. Een team met decennialange ervaring in fotografie, beeld, tekst en styling op het gebied van interieur en lifestyle. We maken hoogwaardige producties, kant-en-klaar om te publiceren, desgewenst inclusief tekst. Dat doen we voor publieksbladen als VT Wonen, Flow maar ook voor sponsored magazines zoals Marmoleum Magazine en andere commerciële opdrachtgevers. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen doen!

wij zijn trots op

Boek Vintage +
interieur

Een 248 pagina's tellende vintage-stijlengids met 17 inspirerende interieurs, tips & tricks van restauratoren en slimme ideeën van vintage verzamelaars.

No posts were found for provided query parameters.

No posts were found for provided query parameters.