Wat we bieden

Krachtige binnenkijkers! Wij weten beelden iets extra's te geven waardoor ze tot leven komen, blijven hangen, prikkelen en verleiden.

Vrije producties

De Binnenkijkers weten steeds weer creatieve en smaakvolle interieurs van bevlogen mensen te vinden om te fotograferen. Daardoor kunnen wij doorlopend nieuwe reportages vol originele ideeën aanbieden bij tijdschriften.

Image bank

Interieurbeeld nodig? Kijk in onze beeldbank voor complete binnenkijkers vol rake beelden. Ook losse foto’s zijn verkrijgbaar. Ideaal voor themaproducties. Gericht op zoek? Zet een zoektocht uit.

Werk in opdracht

De Binnenkijkers maken met evenveel elan ook producties in opdracht. Stuur ons gericht op pad en/of vraag ons locaties aan te dragen. Of het nu gaat om (sponsored) magazines of brochures voor bedrijven en merken, schakel ons in!

Behind the scenes bij De Binnenkijkers. Caroline Coehorst & Jeske Weel
Behind the scenes bij De Binnenkijkers. Caroline Coehorst & Jeske Weel
Onze kracht

Wij weten beelden iets extra's te geven waardoor ze tot leven komen, blijven hangen, prikkelen en verleiden.

Caroline Coehorst

Haalt sfeer en persoonlijkheid in interieurs naar voren in haar fotografie. Ze streeft naar een zekere losheid, waarbij alles toch perfect tot zijn recht komt en mooi belicht is.

Jeske Weel

Met haar vakkundige, trend bewuste en vooral ook originele blik op wonen en design tilt ze elke interieurproductie naar een hoger niveau.

Chris Muyres

Schrijft beeldende teksten met kennis van zaken en aandacht voor de mensen achter een interieur, de liefde voor hun huis en de keuzes die ze maakten.

CHECK OUT OUR PORTFOLIO
GET IN touch